Fakta-voldsmand har meldt sig selv til politiet

En 40-årig mand har meldt sig selv efter et overfald

Foto: Google Street View

Østjyllands Politi efterlyste i sidste uge gerningsmanden til en voldssag fra Randers den 19. maj i år. 

En 40-årig mand har nu meldt sig selv efter episoden, hvor en 68-årig mand blev umotiveret overfaldet. Det er sket efter flere henvendelser i sagen – og nogle bekendte havde gjort manden opmærksom på, at politiet ledte efter ham.

Læs også Efterlysning: Voldsmand brækkede skulder på ældre mand i Fakta

Sagen stammer fra den 19. maj. Her var en nu 68-årig mand inde og handle i Fakta på Dytmærsken. Da han kom op til kassen og begyndte at lægge sine varer på båndet, spurgte manden foran ham, om han ikke ville træde et skridt tilbage. 

Det fik manden til at vende sig mod den 68-årige og skubbe ham så hårdt i brystet, at han væltede bagover og slog venstre side af kroppen og hovedet i gulvet. 

Læs også Aktivist: Stop med at spørge voldtægtsofre hvilket tøj de havde på!

Den 68-årige blev kørt på skadestuen, hvor det blev konstateret, at han havde brækket sin skulder, og han var efterfølgende ikke i stand til at tage vare på sig selv og tilbragte syv uger på et plejecenter. Det er også årsagen til, at der gik så lang tid, før han anmeldte episoden det til politiet. 

- Der er tale om et meget groft og helt umotiveret overfald, sagde Lau Birk Kristensen fra Østjyllands Politi i forbindelse med efterlysningen. 

Læs også Sarah opgav sin voldtægts-anmeldelse: I dag fortryder hun

Nu har manden altså meldt sig selv. Derfor har TV2 ØSTJYLLAND fjernet billedet af manden samt videoen af episoden, som var fanget på overvågningskameraet.