Fængslet i fire uger

Varetægtsfængslet for drab på nordafrikansk kvinde

00:59

1 af 2

En 32-årig mand er ved et grundlovsforhør tirsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger for drabet på en nordafrikansk kvinde. Det skriver ekstrabladet.dk.

Kvindens lig blev lørdag fundet på en rasteplads ved Langå sydvest for Randers.

Tirsdag formiddag meddelte Fyns Politi, at den 32-årige under afhøring havde erkendt drabet. I dagens grundlovsforhør ved Retten i Odense nægtede han sig skyldig, men den 32-årige undlod at kære kendelsen.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, og det er derfor sparsom med oplysninger i sagen, hvorfor motivet for drabet endnu er ukendt for offentligheden.

Se: Kovending: Nu nægter 32-årig drab

Liget af kvinden blev lørdag fundet indhyllet i plastikposer på en rasteplads ved Langå. Den 32-årige mand er derfor også sigtet for usømmelig omgang med lig.

- Han har erkendt sigtelsen for drab ved første afhøring, men nu må vi se, hvad han siger i grundlovsforhøret, sagde vicepolitiinspektør Henrik Justesen til Ritzau tidligere.

- Drabet er foregået med kniv, og gerningsstedet er Strib ved Middelfart, fortalte Henrik Justesen.

Se: Kvindelig er identificeret

På rastepladsen havde en forbipasserende lagt mærke til nogle sorte plastiksække og besluttede at undersøge dem nærmere. Herefter blev der slået alarm.

Umiddelbart havde politiet ingen anelse om, hvem kvinden var, og derfor appellerede politiet til offentligheden om hjælp.

Det var netop et tip fra en borger lidt over mandag middag, som løste gåden.

- Vi har fået over 200 henvendelser, det er rigtig godt, sagde vicepolitiinspektør Jesper Bøjgaard Madsen fra Østjyllands Politi til Ritzau.

I tv-indslaget øverst i artiklen kan du se mere om den seneste udvikling i den dramatiske sag.