Et år som borgmester

Claus Omann Jensen (V) ser tilbage

02:37

1 af 2

Det er nu ét år siden Venstres Claus Omann Jensen kunne sætte sig i borgmesterstolen i Randers med en masse visioner for blandt andet at sikre bedre vilkår for erhvervslivet.

I disse dage sætter TV 2 | ØSTJYLLAND fokus på de fem nye borgmestre Østjylland, der nu har siddet på posten i et år. Her bliver der kigget nærmere på, hvordan det er gået med valgløfterne, og nu er turen kommet til Randers-borgmester Claus Omann Jensen.

Han lovede blandt andet inden valget i 2013 et bedre samarbejde i byrådet, men i det seneste år har debatter om den meget omtalte skolestruktur med skolelukninger fyldt meget, og der er fløjet beskyldninger på tværs af byrådssalen.

Se: Skolelukninger fyldte debatten

Selv mener Claus Omann Jensen, at han har levet op til løftet om et bedre samarbejde på tværs af byrådet.

- Ja, det synes jeg faktisk, at jeg har. Vi har indgået et bredt budgetforlig, hvor vi har fire partier med. Jeg synes, at det er et godt budget, vi har lavet, hvor der er plads til både de socialt allermest trængende og virksomhederne, som kan få skabt nogle flere arbejdspladser, siger borgmesteren.

Claus Omann Jensen var i anledningen af, at han nu har siddet som borgmester i et år, på besøg i studiet her på TV 2 | ØSTJYLLAND.

Det interview kan du se i videoen øverst på siden.

Og her kan du se en gennemgang af borgmesterens første år.