Enke til fyrværkeri-dræbt står frem med advarsel

Nytårsaften 2014 mistede Heidi Jensen sin mand i en ulykke med ulovligt fyrværkeri - nu vil hun forhindre, at andre lider samme skæbne

Foto: UlovligtKrudt

Nytårsaften 2014 blev en skæbnesvanger aften for flere familier i Danmark.

Flere dødsulykker med alvorligt fyrværkeri satte et kedeligt mærke på festlighederne, og en af dem, der fik det helt tæt ind på livet, var Heidi Jensen fra Assens nord for Randers.

Hun mistede sin mand, Bo, der omkom i en ulykke med en krysantemumbombe. Krysantemumbomber er ulovlige at fyre af i privaten.

Familiefar dræbt af krysantemumbombe

Sammen med Facebook-siden 'UlovligtKrudt', som er et samarbejde mellem Sikkerhedsstyrelsen, Politiet, SKAT står Heidi Jensen nu frem med sin tragiske historie, som hun fortæller over tre minutter i en video på Facebook-siden.

Her fortæller hun, om minutterne efter, at den frygtelige ulykke fandt sted, og hvad det har gjort ved familiens tre børn og hende selv.

Alt sammen med det underlæggende budskab, at ét splitsekund kan ændre alt - især når man bruger ulovligt fyrværkeri.

Du kan se Hanne Jensens video herunder:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

ÉT SPLITSEKUND DER ÆNDREDE ALT

Posted by UlovligtKrudt on Monday, December 14, 2015