Enggaard bliver i Randers HH

Højrefløj snupper endnu en sæson - nu på kontrakt

Foto: Hans Carstens

Den 25-årige højrefløj Joachim Enggaard er også i næste sæson klar til at trække i den lysegrønne spillertrøje for Randers HH.

Det fortæller klubben i dag i en pressemeddelelse.

Joachim Enggaard har spillet to sæsoner i Randers og havde håbet på, at kunne kalde sig håndboldspiller i Danmarks bedste herreliga efter denne sæson.

Se også: Fortsætter oprustningen

Randers HH missede dog oprykningsmuligheden efter nederlag til Skanderborg. Derfor håber Joachim Engaard, at klubben kan få revanche i næste sæson:

- Der er sket en fantastisk udvikling på holdet og i klubben, og jeg vil gerne med til at rykke Randers Herre Håndbold endnu længere. Gerne med en oprykning til ligaen, siger Joachim Enggaard.

I den netop overståede sæson scorede Joachim Enggaard 90 mål for Randers HH og indtog dermed en delt tredjeplads blandt holdets topscorere.

At klubben skulle hedde Randers HH også i den kommende sæson, lå ikke fast på forhånd, da han havde modtaget flere tilbud fra andre klubber.

Sportschef Peter Hansen er dog glad for, at han valgte Randers og kvitterede derfor med en kontrakt:

- Joachim er en spiller, som kan spille på et rigtig højt niveau, og det har han også vist i mange kampe i den forgangne sæson, siger han og afslører, at Randers HH i øjeblikket arbejder på at lave aftaler med hovedparten af holdet.