- En usædvanlig kamp

Randers' Kasper Fisker efter dramatisk kamp mod FC Midtjylland

Mandag aften tabte Randers FC med 5-2 til duksene fra FC Midtjylland i en kamp, hvor Randers' Mikael Ishak og Kasper Fisker begge så rødt.

- Det blev en ret usædvanlig kamp, som primært blev ødelagt af de røde kort, siger Kasper Fisker til TV 2 | ØSTJYLLAND dagen derpå.

Randers FC kom til Herning med en sejr på 3-0 over FC København i ryggen og skulle forsøge at fortsætte de positive takter.

- Holdet var på vej ind i en god periode efter sejren over FCK, og vi spillede en god første halvleg mod FCM, men så ødelægger de røde kort resten af kampen, siger Kasper Fisker.

Se: Randers tabte med ni mand

Han fortsætter:

- Vi kom bagud, men vi fik kæmpet os ind i kampen, og jeg føler egentlig, at vi får kontrol om den. Vi får udlignet, og så har vi kampen, hvor vi gerne ville have den.

Syv minutter før pausen blev Mikael Ishak vist ud, og kort inde i anden halvleg måtte også Kasper Fisker forlade banen efter en situation, hvor han ramte Sylvester Igboun i hovedet med sin fod.

- Jeg har det sådan, at sparket både kan give gult og rødt, men det er sjældent, at det giver rødt kort. Linjen er derfor svær at finde i sådan en situation, siger Kasper Fisker og fortsætter.

Se: Todd langer ud efter dommeren

- Men selvfølgelig kan det forsvares, at jeg får rødt kort, da jeg rammer ham i hovedet, men jeg vil gerne have, at der var en tydeligere linje.

Randers FC er nu tre point efter Brøndby IF på tredjepladsen i Superligaen.

- Vi var godt klar over, at tredjepladsen blev svær at holde, men vi har en tro på, at vi nok skal komme tilbage. De næste kampe bliver uden Ishak og jeg, men vi har en god og bred trup, så der er andre, som kan tage over, siger Kasper Fisker.

Randers FC møder i næste runde FC Nordsjælland. Den kamp spilles på fredag klokken 18.30 på AutoC Park i Randers.