Efterlyste i drabssag er anholdt - begge er medlemmer af rockerklub

Der gik ikke længe mellem to mistænkte mænd blev anholdt

Politiet har anholdt begge mistænkte i sag om knivdrab. Foto: Per Frank Paulsen

Kort efter midnat natten til søndag meldte en 24-årig mand, der mistænkes for et knivdrab begået onsdag aften ved Haverslev, sig til Østjyllands Politi i Randers.

Kun ni timer senere har den anden mistænkte i sagen, en 28-årig, meldt sig selv til Nordjyllands Politi i Aalborg.

Læs også Politiet efterlyser disse mænd efter knivdrab

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

De anholdte mænd er begge fra Randers-området, og de er begge medlemmer af rockerklubben Satudarah

Politiet mener at have så belastende beviser mod mændene, at der er belæg for at kræve dem fængslet.

01:02

VIDEO: Nordjyllands Politi startede en grundig undersøgelse af gerningsstedet ved Haverslev efter drabet på den 35-årige mand. Video: Local Eyes

Luk video

Der vil senere på dagen ske fremstilling både af den 28-årige og den 24-årige mand. Beslutningen om fængsling eller ej træffes af en dommer ved grundlovsforhøret.

Mens de anholdte begge er rockere, var den dræbte hverken medlem af en bande eller en rockerklub. Dog var han kendt af politiet og havde relationer til det krimielle miljø.

Det er dog ikke politiets opfattelse, at forbrydelsen er en del af en rocker- eller bandekonflikt. Men det kan have været en personlig konflikt, der endte i drab.

Politiet fandt tirsdag aften en 35-årig mand dræbt med knivstik i Haverslev i Himmerland. Foto: Per Frank Paulsen

Slagsmål endte med knivstik

Sagen om knivdrabet startede tirsdag aften, hvor Nordjyllands Politi fik en melding om et voldsomt slagsmål ved en tankstation i Haverslev.

Da patruljerne ankom til stedet, fandt de en 35-årig mand fra nærområdet. Han var blevet stukket med en kniv og blev kort før klokken 22 erklæret død.

- Vores indledende efterforskning gav os hurtigt efterretninger om, hvem de formodede gerningsmænd er - så vi har fornuftige spor at gå efter. Det er et spørgsmål om tid, før vi finder dem, så de kan lige så godt melde sig selv, sagde Carsten Straszek fra Nordjyllands Politi tidligere i en pressemeddelelse.

Læs også Efterlyst i drabssag anholdt - makker er stadig på fri fod