Efter ransagning: Politiet bekymret for forsvundne østjyder

42-årig mand fra Uggelhuse er forsvundet sammen med sine forældre. Manden har angiveligt psykiske problemer

00:48

Østjyllands Politis bekymring for tre forsvundne østjyder er steget, efter at politiet har ransaget to boliger i henholdsvis Låsby og Uggelhuse.

Ægteparret Kirsten og Jørgen Kragh fra Låsby er fosvundet sammen med deres 42-årige søn, Lars Kragh fra Uggelhuse ved Randers. De tre personer blev efterlyst i går, lørdag.

Efter at have ransaget Lars Kraghs bolig frygter politiet, at der kan være sket de tre personer noget.

SE OGSÅ: Mystisk forsvinden: Politiet efterlyser ægtepar og deres søn

- Jeg kan bekræfte, at vi er bekymrede efter at have undersøgt Lars Kraghs bolig. Af hensyn til efterforskningen kan jeg dog ikke komme nærmere ind på, hvad det er, vi har fundet. Vi ransager rutinemæssigt forsvundne personers boliger i sådanne sager for at se, om vi kan komme tættere på en opklaring, siger politiinspektør Jan Andersen fra lokalpolitiet i Randers til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Pårørende til de tre forsvundne østjyder er stærkt bekymrede, da de plejer at være i daglig kontakt med hinanden. De pårørende har imidlertid intet hørt fra de forsvundne siden torsdag, og derfor har politiet valgt at efterlyse dem.

Se en video fra politiets ransagning øverst i artiklen. Videoen er filmet af Local Eyes

Ifølge konsulent Yvonne Bramsen fra Hærens Konstabel- og Korporalforening har Lars Kragh psykiske problemer efter at have været udsendt som soldat. På grund af sit kendskab til familien har hun været i kontakt med politiet i sagen. 

01:36

Politiets bekymring for  tre efterlyste østjyders skæbne er skærpet efter ransagningen af en bolig i Uggelhuse.

Luk video

Østjyllands Politi bekræfter over for TV 2 | ØSTJYLLAND, at Lars Kragh har været udsendt som soldat for det danske forsvar, men kan ikke bekræfte oplysningerne om, at han har psykiske problemer. 

SE OGSÅ: Forsvunden søn er tidligere soldat og PTSD-ramt

Ægteparret Kirsten og Jørgen Kraghs koksgrå VW Golf, der også efterlyses, blev lørdag formiddag klokken 10 set passere Limfjordstunnelen ved Aalborg.

- Myndighederne har undersøgt videoer fra en række vejkameraer. Vi kan nu slå fast, at ægteparrets bil er set ved Limfjordstunnelen ved Aalborg ca. kl. 10 lørdag formiddag. Vi kan dog ikke se, hvem der sidder i bilen, og hvor mange personer der er, siger politiinspektør Jan Andersen.

Efter at de tre østjyder blev efterlyst lørdag, har politiet modtaget flere henvendelser fra offentligheden. Ingen af henvendelserne har dog kunnet føre politiet på sporet af de forsvundne østjyder.

- Men vi vil gerne opfordre folk til at blive ved med at kontakte os, hvis de har informationer i sagen. Hver især er henvendelserne med til, at vi kan stykke et puslespil sammen og forhåbentlig finde frem til de tre forsvundne personer.

Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114. 

Kirsten og Jørgen Kraghs VW Golf nær Limfjordstunnellen.