Efter pointtab: Vi har tilgivet Moussa

Nyindkøbt angriber kostede to point for Randers FC i weekendens kamp

01:47

1 af 2

Det skal være slut med at dumme sig i overtiden og smide en ellers næsten sikker sejr over styr.

Det mener Randers FC's anfører, Christian Keller, efter at et boldtab på modstanderens banehalvdel i weekenden kostede to point mod Sønderjyske.

Den nyindkøbte Randers-angriber Moussa Maazou lavede en fejlaflevering, der blev opsnappet af sønderjydernes Johan Absalonsen. Det endte med at koste et mål og dermed sejren.

Skal lære af fejlen

Ifølge Christian Keller er kronjyderne nødt til at lære af fejlen for at undgå gentagelser i fremtidige kampe:

Fisker efter sen udligning: Pisse træls

- Moussa mister den, og vi er lidt for mange spillere fremme. De har mange spillere fremme, fordi de satser på at komme op og score. Der er mange fejl, der bliver gjort dér. Det må vi tage til efterretning og lære af, siger Christian Keller til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Trods pointtabet i lørdagens kamp er det ifølge Christian Keller vigtigt, at kronjyderne i fremtiden ikke forsøger at forsvare føringer ved at have samtlige 11 spillere bag bolden på egen banehalvdel.

- Vi har snakket mange gange om, at vi gerne vil blive ved med at have bolden og ikke stille os tilbage og høvle den væk. Derfor har vi mange med fremme og vil gerne have bolden oppe i deres område.

Moussa er tilgivet

Ifølge Christian Keller var flere af Randers-spillerne utilfredse med Moussa efter kampen. Han er dog tilgivet.

Randers FC smed sejren væk i tillægstiden

- Jeg har respekt for, at han siger, at han tager den på sin kappe og er ked af det. Jeg kan se, at han er træt af det, og han gør det selvfølgelig ikke med vilje, det er jeg klar over. Han er tilgivet.

Se et interview med Christian Keller i videoen øverst i artiklen. Tirsdag aften sætter TV 2 | ØSTJYLLANDs fodboldmagasin, Fodbold med Horup, desuden fokus på netop Randers FC. Se med fra kl. 19.50.