Drømmen om oprykning lever i Randers

Randers HH smed en stor føring i 2. halvleg, men i slutfasen var højre back Jacob Lassen koldblodig og sikrede sejren

Jacob Lassen blev topscorer med seks mål i aftenens kamp mod Vesthimmerland. Foto: Hans Carstens

Nu mangler der kun to sejre, og så kan Randers HH kalde sig ligahold. Men det holdt hårdt, da de kronjyske håndboldherrer her til aften tog imod Vesthimmerland i 1. division.

På forhånd var der lagt op til to sikre point, for udeholdet lå inden kampen blot nummer 11 i rækken. I de første 30 min. var det da også Randers HH, som var bedst.

Randers HH forlænger med fløjprofil

Ved pausen førte holdet således 16-12, og i begyndelsen af 2. halvleg så opgøret ud til at være afgjort. Randers HH kom nemlig foran 20-12, men så igangsatte Vesthimmerland et imponerende og uventet comeback.

Lige ved at gå galt

Modstanderen fik kæmpet sig helt op, og med et minut igen fik de undertippede gæster chancen for at komme op på uafgjort ved stillingen 27-26.

Heldigvis for kronjyderne brændte Vesthimmerland, og backprofilen Jacob Lassen kunne ad to omgange lukke kampen. Dermed vandt Randers 29-27.

Gustav Falholt skifter til Randers HH

Jacob Lassen blev også topscorer med seks mål. Resultatet betyder, at Randers HH er på førstepladsen i rækken med to point ned til Tønder, der dog har en kamp i hånden. Der resterer kun to kampe i sæsonen, så hvis de vindes, kan kronjyderne altså fejre oprykning til det forjættede land.