DM i bordtennis i weekenden

Den danske veteran-elite spiller bolden op

Foto: Colourbox

Selv om benene knirker og toppen er blevet lidt grå, så er det ikke noget problem at være blandt verdens bedste bordtennisspillere.

I denne weekend mødes de danske bordtennis-veteraner til DM i Arena Randers, og den danske veteran-elite er faktisk blandt verdens bedste 10 nationer.

Til stævnet stiller blandt andre den 65-årige verdensmester Jens-Erik Linde fra Århus-klubben Sisu op sammen med omkring 200 andre danske veteranspillere.

- Det er et udtryk for at bordtennis er en sport, hvor alle kan være med, uanset om du er 8 år eller 80 år. Mange seniorer vender tilbage til sporten, som de spillede, da de var unge - og andre bliver ved sporten hele livet, fortæller Jesper Møller, der er formand for Randers Freja Bordtennis, i en pressemeddelelse.

Også 68-årige Niels Ramberg, der gennem tiden har vundet hele 82 danmarksmesterskaber, deltager i stævnet. Han er den danske bordtennisspiller, som har opnået den bedste danske placering i international sammenhæng, hvis man ser bort fra Michael Maze, som spiller på det danske landshold.

Hvis du har lyst til at overvære stævnet, er der gratis adgang både lørdag og søndag.