- Det er kæmpestort

Stortalent vinder juniorernes Paris-Roubaix

Sidste efterår blev Mads Würtz Schmidt verdensmester i enkeltstart i København

Det danske stortalent Mads Würtz Schmidt fra Randers vandt søndag juniorernes udgave af den franske klassiker Paris-Roubaix efter et soloudbrud over 15 kilometer.

18-årige Mads Würtz Schmidt, som blev verdensmester i enkeltstart i København sidste efterår, angreb på Carrefour de l'Arbre, og han kom alene ind på velodromen i Roubaix, hvor han kunne strække armene i vejret uden frygt for at blive indhentet bagfra.

- Det er kæmpestort. Det kan næste ikke beskrives, hvordan det er at komme her ind og køre alene rundt på velodromen, siger Mads Würtz Schmidt til TV 2.

Danskeren var fuldstændig tømt for energi, da han efterfølgende stillede op til interview på græsplænen inde på den gamle cykelbane.

- Jeg har det godt. Det var helt vildt at køre alene hjem med 15 kilometer igen. Hold kæft, hvor var det hårdt. Det var modbydeligt. Det er modbydeligt at køre på brostenene, men det er umuligt at forklare, hvordan det er. Der er en fed stemning. Der står rigtig mange mennesker, og det løfter en fremad, siger det danske cykeltalent.