Det er fint med kampvalg

Torben Hansen (S) om urafstemning i partiet

Der bliver kampvalg i Socialdemokratiet i Randers Kommune, når partiet skal finde sin nye spidskandidat, som skal forsøge at vinde borgmesterkæden tilbage.

Afløseren for Henning Jensen Nyhuus (S) skal findes, og her har Iben Sønderup nu meldt sig ind i kampen om at blive spidskandidat, og dermed skal hun kæmpe mod sin partikollega Torben Hansen om posten.

- Socialdemokratiet er et bredt og demokratisk parti med en tradition for urafstemninger. Så det er ganske normalt, siger Torben Hansen, der er medlem af byrådet i Randers Kommune og Folketinget.

Se: Jeg vil være borgmester

Torben Hansen vil blandt andet kæmpe for at få flere arbejdspladser til Randersområdet, ligesom han vil forsøge at få by og land til at hænge bedre sammen og udnytte beliggenheden ved vandet.

- Og så skal vi selvfølgelig være opmærksomme på social- og ældreområdet, og hele tiden sørge for, at vi behandler hinanden godt, siger Torben Hansen.

Han mener, at en af hans styrker blandt andet er hans erfaring:

- Jeg har en bred erfaring både fra byrådet og fra Folketinget.

Frem til den 31. december kan flere kandidater nå at melde sig ind i kampen om at blive partiets nye spidskandidat i Randers.