- De er bedre end deres placering

RFCs Johnny Thomsen inden kamp mod SIF

Foto: fotograf-randers.com

Onsdag aften mødes Randers FC og Silkeborg IF i pokalturneringen på AutoC Park i Randers, og her skal det afgøres hvilket af de to mandskaber, der skal være med i bowlen, når der skal trækkes lod til kvartfinalerne.

Mens Randers FC har haft en forrygende sæson og indtager andenpladsen i Superligaen, så er historien om Silkeborg IF en anden. Silkeborgenserne er placeret sidst i Superligaen, og holdet har endnu sin første sejr til gode.

Men Randers FCs Johnny Thomsen mener, at dagens modstander er bedre end placeringen i Superligaen indikerer.

- Silkeborg IF er et langt bedre hold, end de fire point i Superligaen umiddelbart indikerer. De er jo aldrig blevet kørt over, og så vidt jeg husker, har de kun tabt med højest to mål. De har spillemæssigt været godt med i deres kampe, mens det måske halter lidt i feltet. De har også været ramt af nogle knapt så heldige dommerkendelser eller mangel på samme, siger Johnny Thomsen til klubbens hjemmeside.

Til dagens kamp mellem de to østjyske superligaklubber er der gratis adgang til stadion.

Se: Gratis pokalkamp

- Der er ikke noget at rafle om, det er en kamp, som vi skal vinde. Silkeborg IF kan nok ikke undgå at være ramt af deres situation i Superligaen, og vi skal fortsætte det gode spil, som vi har vist i denne sæson især på hjemmebane, siger Randers-backen.

Han påpeger, at Randers FC skal holde fast i den ydmyghed, som har kendetegnet holdet i denne sæson.

Kampen mellem Randers FC og Silkeborg IF spilles klokken 18.00.