DBU Tour til Østjylland

Masser af fodboldaktiviteter i både Randers og Aarhus

Foto: fodboldbilleder.dk

Der er godt nyt for de fodboldinteresserede østjyder, som kan se frem til et par dage med masser af fodbold til sommer.

Her lægger DBU Tour vejen forbi både Randers og Aarhus, hvor der blandt andet er straffespark og streetfodbold på menuen.

- Fodbold handler om at være sammen og have det sjovt. Med DBU Tour ønsker vi at skabe gode oplevelser for fans og spillere i hele landet og samtidig sætte fokus på U21-landsholdets EM-kampe, så vi kan lære vores kommende stjerner at kende, siger Katja Moesgaard, der er kommerciel direktør i DBU, i en pressemeddelelse.

DBU Tour besøger i alt ni danske byer, og der skal i hver by blandt andet dystes i DM i Streetfodbold, hvor finalen afvikles på Rådhuspladsen i København den 28. juni.

I Randers går det løs i Østervold, hvor der er fodboldfest i dagene 20. og 21. juni, mens aarhusianerne skal spille bold den 23. og 24. juni på Store Torv.

-Det er meget tilfredsstillende, at Randers kommer med på landkortet til DBU Tour 2015. Randers er en by med gode fodboldtraditioner, så jeg er meget overbevist om at rigtig mange randrusianere vil glæde sig til både at deltage eller få forskellige fodboldoplevelser, siger Mette Bertelsen, der er eventchef i Randers Kommune.

Turneringen i streetfodbold, der er for de 13-18-årige, afholdes søndag den 21. juni i Randers, og samme dag vises U21-landsholdets EM-kamp mod Tyskland på storskræm. Dagen inden gælder det blandt andet VM i Straffespark for alle over 16 år.

Derudover er der gratis fodboldaktiviteter i form af, driblebane, speedcage, pannabane, bordfodbold, præcisionsmål, headis og futchi.

Du kan læse mere om DBU Tour og tilmelde dig og dit hold her.