Dalgaard: RFC er et af de tre bedste hold

Thomas Dalgaard har respekt for Randers FC

Foto: Lars Schmidt

Randers FC tager i morgen, søndag, imod Sønderjyske i Superligaen.

Og det opgør betyder et gensyn med Randers for Sønderjyskes nye angriber, Thomas Dalgaard, der tidligere har spillet i netop Randers FC.

Angriberen kommer til Kronjylland med stor respekt for hjemmeholdet.

- Der venter os en stor opgave. Jeg synes, at Randers er et af de tre bedste hold i ligaen i øjeblikket, og de har været lidt uheldige i nogle af deres kampe i denne sæson. De ser utrolig stærke ud, og vil også være favoritter til den kamp. Men når det er sagt, ser jeg sagtens muligheder for, at vi kan få point med derfra, selvom det bliver ekstremt svært, siger Thomas Dalgaard til Sønderjyskes hjemmeside.

Lundberg i spil som månedens bedste

Thomas Dalgaard forlod Randers FC tilbage i 2007, og siden har angriberen haft en omtumlet tilværelse, som blandt andet har sendt ham til tyrkiske Manisaspor, hollandske SC Heerenveen, samt Skive IK, Viborg FF og nu altså Sønderjyske.

Selvom angriberen mener, at Randers FC hører til blandt landets tre bedste klubber, så tipper han en sejr til gæsterne fra Sønderjyske.

- Jeg må hellere være frisk og optimistisk på vores vegne, så jeg tror og håber på en 2-1 sejr til os, slutter Dalgaard.

Randers FC har hentet 10 point i seks runder, mens Sønderjyske har hentet 12 point i syv kampe.

Kampen mellem Randers FC og Sønderjyske spilles i morgen, søndag, på AutoC Park Randers klokken 13.30.