Dalby håber på en løsning

- Vi er klar til at forhandle med DHF

Sådan lyder det fra landsholdets spillerrepræsentant der i aften sammen med klubkammerat Mette Melgaard mødes med DHF i et forsøg på at løse den fastlåste lønkonflikt.

- Vi er blevet mødt af et krav fra DHF, hvor vores løn bliver halveret, og det kan vi ikke støtte, siger Camilla Dalby til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Sammen med Mette Melgaard og spillerforeningens direktør Michael Sahl Hansen mødes Camilla Dalby i aften kl. 19 i Aarhus med ledelsen fra DHF med det håb at finde en løsning på lønkonflikten.

- Vi ønsker at finde en løsning, og vise vi er villige til at indgå i en forhandling. Det udspil vi har med til mødet, er at lønniveauet forbliver uændret, siger Camilla Dalby til TV 2 | ØSTJYLLAND.

DHF har i dag truet med at lukke kvindelandsholdet, hvis ikke spillerne accepterer en halvering af det grundbeløb, de får for at trække i landsholdstrøjen.

- Om DHF vil lukke landsholdet eller ej, det er op til DHF, men jeg håber, vi finder en løsning, siger Camilla Dalby til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Hun ønsker ikke at svare på, hvorvidt om landsholdet er villige til at acceptere en mindre lønnedgang, end den halvering DHF har lagt op til.