Cimbria henter ny træner – erstatter klubmand

Randers Cimbria forstærker sig med en ny mand på cheftrænerposten

Basketballklubben Randers Cimbria har skrevet under med den 31-årige amerikaner Eric Olson, der skal være ny træner i klubben.

Eric Olson har en fortid som en del af det skotske basketlandshold, og han har både spillet og trænet på flere adresser rundt i verden.

Randers Cimbria har i de seneste år været trænet af klubmanden Morten Hansen, der ligeledes er medlem af klubbens bestyrelse.

Morten Hansen stopper som træner i Randers Cimbria. 
Morten Hansen stopper som træner i Randers Cimbria. 

Morten Hansen har i mange år ageret brandslukker, når der har været usikkerheder på træningsposten i klubben, og det er derfor en sand klubmand, der siger farvel til trænerposten – i hvert fald for nu. 

- Tiden er moden til et trænerskifte, og jeg er såmænd også ved at være klar. Eric Olson virker til, at være en meget kompetent afløser, og jeg er helt tryg ved at give Eric stafetten, siger Morten Hansen i en pressemeddelelse. 

Helt kan han dog ikke holde sig fra det, og han fortsætter som en form for ekstratræner i to til tre måneder, indtil Eric Olson er helt inde i tingene.

- Randers Cimbria er en speciel klub på mange områder. Det er vigtigt for mig og resten af ledelsen i klubben, at vores særlige Cimbria-DNA fortsat er kernen i vores spil, siger Morten Hansen. 

hest2

play Naturpark beskyldt for misrøgt af heste: Afviser alle anklager

politibil

Politiet uddeler bøder og lukker vandpibecafé i Brabrand

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_18e

Siv lever efter sin menstruationscyklus: - Jeg har fundet ud af, hvor vigtigt det er

IMG_9091

play Er der plads til flere borgere i Balle?

a09a6faa-0fea-48d0-9971-ad468d148e32

Foråret begynder med gradvist koldere vejr

DSC_0062

Fakkeloptog mod coronarestriktioner slutter fredeligt