Christensen gør comeback

Thomas Christensen er tilbage for Randers HH efter et års pause fra håndbolden

Foto: Hans Carstens

Thomas Christensen havde egentlig indstillet sig på, at hans karriere var forbi, efter lægerne anbefalede ham at lægge håndbolden på hylden efter en slem hofteskade.

Men efter et år begyndte han at spille kampe i Jyllandsserien, uden at hofteskaden voldte ham problemer.

Nu er Thomas Christensen så tilbage i Randers Herre Håndbold under træner Ole Bitsch, hvor han skal forsøge at få karrieren tilbage på skinner.

- Det er naturligvis altid rart, når en spiller bliver en slem skade kvit, og i Thomas' tilfælde betyder det, at vi får et godt supplement til vores højre side, hvor han er en god afslutter både fra fløj og back, siger Peter Hansen, der er sportschef i Randers Herre Håndbold, i en pressemeddelelse.

Se: Svenske Oldberg til Odder

Randers HH var i denne sæson tæt på at sikre sig oprykning til Boxer Herreligaen, men randrusianerne tabte samlet i to tætte oprykningskampe til Skanderborg Håndbold, og holdet må derfor tage endnu et år i landets næstbedste række.

- Thomas skal selvfølgelig op i omdrejninger igen, men her og nu kan han bidrage positivt til træningsmiljøet og stemningen i truppen, ligesom hans tilstedeværelse presser de øvrige spillere, siger Peter Hansen.