Chefredaktør: Stadig lang vej til guldet for Randers FC

Tipsbladets Troels Bager Thøgersen ser behov for rigtig mange penge, hvis de nye investorer skal nå i mål med deres ambitioner for Randers FC

Nyheden om udenlandske investorers mulige indtog i den kronjyske fodboldklub Randers FC ramte de danske sportsjournalister som et chok, og ingen havde hørt rygter om planerne. Det overrasker chefredaktør på Tipsbladet, Troels Bager Thøgersen.

- Når det så er sagt, så lyder det alt sammen virkelig spændende. Lige nu er det mest interessante at finde ud af helt præcist, hvem de her investorer er, og hvor mange penge de vil smide i Randers FC, siger han.

Redaktøren er nemlig overbevist om, at det ikke ligefrem er småpenge, der skal sende de lyseblås vej, hvis planerne skal føres ud i livet.

Keller: Super positivt med udenlandsk interesse

- Hvis ambitionen om at skabe Skandinaviens mest velfungerende og succesrige talentsatsning holder stik, så vil jeg skyde på, at der skal investeres lige så mange penge årligt i den, som klubben i dag bruger på hele førsteholdet, forklarer Troels Bager Thøgersen.

40-50 millioner ekstra om året

Vil investorer samtidig se holdet begå sig i toppen af ligaen hvert år og være sikker på europæisk deltagelse, så taler vi om endnu større summer.

- Ser man på den nuværende trup, så er det altså ikke bare nogle få brikker, der skal på plads, før holdet kan spille op med hold som FCK og FCM på længere sigt. Vi er oppe i beløb som 40-50 millioner i investeringer årligt, før det kan blive en realitet, mener chefredaktøren.

Udenlandske investorer vil købe RFC

Hvis de internationale forretningsfolk derimod har lidt lavere ambitioner og ser deltagelse i Europa League og snusen til guld engang imellem, så tror Troels Bager ikke, at der er så lang vej igen.

- Randers FC har allerede et fint hold med flere profiler som Mikael Ishak, Christian Keller og Kalle Johnson. De kunne sagtens allerede i denne sæson spille sig i Europa League, siger Troels Bager Thøgersen.

Sund konkurrence i Østjylland

Den mulige nye fremtid i Randers FC kan øge afstanden mellem de østjyske superligamandskaber, men chefredaktøren tror ikke, at rivalerne fra AGF nu ryster i bukserne.

Redaktør: Helt nye muligheder for Randers FC

- Jeg er helt sikker på, at AGF er glad for konkurrencen, og at de har en klub at måle sig med. Vi ser med stor sandsynlighed ikke, at de bare giver op, fortæller Troels Bager Thøgersen.

Om den nye virkelighed for kronjyderne overhovedet bliver aktuel vides ikke, da det foreløbig kun er en interesse fra de udenlandske investorer, der er tale om.

Nick Hækkerup

Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

sø is vinter kulde frost

Politiet advarer om livsfare efter flere anmeldelser om leg på tynd is

Fatma Cetinkaya

play Farvel til politik: Fatma Cetinkaya genopstiller ikke

snebold

playSøndag bliver sidste vinterdag i denne omgang

sas.jpg

Efter nye mutationer vil partier og ekspert have krav om test og isolation

IMG_1108

Endnu en brand i forladt bygning