Cecilie Greve til Randers HK

Skifter HC Odense ud med Randers HK

Foto: Randers HK

Cecilie Greve skifter fra den kommende sæson HC Odense ud med Randers HK og indgår dermed i klubbens plan om at sætte et ungt og stærkt makkerpar mellem stængerne.

- Vi er glade for, at Cecilie har valgt at fortsætte karrieren og udviklingen i Randers HK og ser frem til forhåbentlig at understøtte hendes ambitioner for fremtiden. Vi har nu to stærke målvogtere, der skal være med til at spille Randers HK tilbage til toppen af dansk håndbold, udtaler direktør i Randers HK Jens Jørgen Andersen i en pressemeddelelse.

Både Cecilie Greve og klubbens anden målvogter Marianne Lundsby var med til udviklingslandsholdet i Norge inden EM-slutrunden i 2012 og har dermed tidligere dannet makkerpar:

Se: Jubler over Randers-keeper

Cecilie Greve er en spændende målvogter med et kæmpe potentiale, og så er hun et godt match til Marianne Lundsby. Med hver deres spillestil og deres spidskompetencer er der ingen tvivl om, at de kommer til at supplere hinanden rigtigt godt, lyder det fra direktøren.

Cecilie Greve har tidligere vundet EM-guld med U/17- og U/19-landsholdet samt deltaget ved ungdoms OL og VM med hhv. U/18- og U/20-landsholdet.

Hun fik sin debut på A-landsholdet i oktober 2012 mod Frankrig. Efterfølgende var hun med til EM-slutrunden i 2012 og VM-slutrunden 2013 - sidstnævnte turnering gav hende og resten af holdet bronzemedalje.