Bygger ny atletikhal

Samtidig sættes planer om multihal i bero

Kultur- og Fritidsudvalget i Randers Kommune vedtog mandag aften at sætte fart i planlægningen af en ny atletikhal på Langvang Idrætscenter i det nordlige Randers.

Samtidig oplyser kommunen, at hidtidige planer om en multihal sættes i bero.

Randers Kommune og andre interessenter går nu sammen for at finde ud af hvilken løsning, der skal arbejdes videre med, men det forventes, at atleterne i Randers kan rykke ind i de nye og permanente faciliteter fra sommeren 2016, efter atletikudøverne mistede atletikfaciliteterne i forbindelse med etableringen af det nye svømmebad.

- Jeg glæder mig til, at vi får en ny atletikhal. Det er hårdt tiltrængt. Samtidig kan vi tage de mange gode ideer og perspektiver med os, som processen omkring en multihal førte med sig. Og vi vil stadig fastholde, at vi skal se på, hvordan idrætter inde og ude kan smelte sammen med aktiviteter i det flotte naturområde ved Langvang, siger formand for Kultur- og Fritidsudvalget Mogens Nyholm (R) i en pressemeddelelse.

Oprindeligt var det planlagt, at der skulle bygges en multihal ved Langvang Idrætscenter, men fordi Randers Kommune gennem et år ikke har kunnet finde 50 millioner kroner til finansieringen, må de planer nu droppes.

Kommunen havde i forvejen afsat 19 millioner kroner til multihallen, og de penge bruges nu på den kommende atletikhal.