Brand i silo på stor gård ved Randers

Fredag eftermiddag blev brandfolk kaldt ud til Havndal nord for Randers, hvor en silo med presset halm var brudt i brand

På Bruuns Plantage Vej i landsbyen Havndal nord for Randers ligger en stor gård, hvor der fredag eftermiddag udbrød brand i en silo. Brandfolk arbejdede flere timer på stedet, før der var styr på ilden.

- Det var en silo med presset halm, som der er af uforklarlige årsager var gået ild i. Ejeren og flere ansatte forsøgte selv at slukke branden, men vi blev tilkaldt for at hjælpe til, siger indsatsleder hos Beredskab og Sikkerhed, Per Allan Nielsen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Helt præcist var det et støvfilter i forbindelse med et transportbånd, som der var gået ild i. Det tog brandfolkene på stedet nogle timer at få helt styr på flammerne og gløderne.

- Heldigvis var der på intet tidspunkt risiko for, at branden kunne udvikle sig til andet end siloen, men den er meget beskadiget og skal totalrenoveres, siger Per Allan Nielsen.

De personer, der var på arbejde på gården, er umiddelbart sluppet uden mén.

- De blev dog alle sendt til tjek for røgforgiftning, da de var tæt på branden i forsøget på at slukke den selv, forklarer indsatslederen.

Mammografi model 254-17 _1489

Færre undersøgt for brystkræft: - Tag til screening, lyder opfordringen

Samsøfærge

play Ny Samsøfærge prøvesejles: Topfart og brændstofforbrug testes

20210226-083310-L-1920x1280we

Statsminister: Vi har et meget mere åbnet Danmark i maj

Malou Kjeldsen Frisør Malou Hornslet

Dyreparker åbner ikke, selvom de må: Frisør undrer sig over genåbningsplan

20210223-132257-L-1920x1280we

Politiske stridigheder kan få danskerne til at slække på restriktionerne

piraten djurs sommerland

Disse østjyske kulturinstitutioner må åbne – men gør det ikke