Borring: Uafgjort er ærgerligt

Randers FC havde chancerne, men fik aldrig den endelige forløsning

02:50

1 af 2

Jonas Borring var en af de helt store hovedpersoner i aftenens kamp mellem Randers FC og svenske Elfsborg.

Venstrekanten havde indtil flere chancer for at bringe randrusianerne foran i kampen for at komme videre i Europa League, men missionen lykkedes aldrig helt i en kamp, der endte 0-0.

Se også: Randers FC delte mod Elfsborg

Randrusianerne spillede en flot første halvleg, og sejren var inden for rækkevidde. Derfor var Jonas Borring da også selv skuffet over, at chancerne aldrig blev vekslet til mål:

- Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke fik scoret. Vi kunne sagtens have vundet 2-0 eller 3-0, fortalte han kort efter kampen.

Mål eller ej - så blev der gået til stålet, hvilket blandt andet kom til udtryk i forbindelse med et hovedstød.

Efter et kvarters spilletid ramte Jonas Borring ind i Elfsborgs Jesper Mann. Resultatet blev et blåt og meget hævet øje:

- Det er fint nok. Det er ikke, fordi det generede mig synderligt under kampen. Jeg er mere spændt på, hvordan det ser ud i morgen tidlig, når jeg vågner, siger han.

Det uafgjorte resultat betyder, at Randers FC stadig har mulighed for at komme videre i Europa League. Kampen i dag var første kamp i den anden kvalifikationsrunde.

På tirsdag den 21. juli venter returkampen mod Elfsborg på udebane. Der venter derfor en svær knald eller fald-kamp for randrusianerne.

Du kan se interviews med både Jonas Borring og Mads Fenger i videoen øverst i artiklen.