Borring fik fire sting efter spark i hovedet

Randers FCs Jonas Borring er lidt øm i hovedet dagen derpå

Foto: www.briansorensen.net

Efter Randers FCs sejr på 2-1 over Hobro IK lørdag lignede Jonas Borring mest af alt en groggy bokser, der lige havde været i ringen, da han stod med plaster over en flænge i panden.

- Hovedet har det okay. Jeg er blevet syet med fire sting, og det er lidt ømt nu, efter bedøvelse er aftaget, siger Randers' Jonas Borring til tv2oj.dk.

Han fik flængen i hovedet efter en situation, hvor der kom en bold til bagerste stolpe, hvor han gik lidt ned for at heade til det, mens en Hobro-spiller gik efter bolden med foden. Det resulterede i, at Jonas Borring fik en støvle i hovedet.

- Det var kamp om bolden og helt uforsætligt, siger Jonas Borring.

Burde have givet rødt kort

Han mener dog, at der skulle have været delt et rødt kort ud i en anden situation i kampen, hvor den tidligere Randers FC-spiller Tidiane Sane gik voldsomt ind i en tackling på Jonas Borring.

- Den var fuldstændig vanvittigt, og jeg forstår ikke, at han ikke fik rødt kort. Jeg har set den på tv igen, og jeg er bare glad for, at jeg kan gå normalt i dag, siger Jonas Borring.

Sejr sender Randers FC på andenpladsen

De to tidligere holdkammerater snakkede om episoden i pausen af kampen.

- Han sagde, at det ikke var med vilje, og det godtager jeg, siger Jonas Borring.

Han glæder sig over, at Randers FC hentede sejren mod lokalrivalerne fra Hobro.

- Det giver en masse gejst og selvtillid, som vi kan tage med ind i landskampspausen. Det var ikke den bedst spillede kamp, men vi kom frem til mange chancer og scorede to mål. Vi havde kynismen, som vi manglede mod FC Midtjylland forleden. Når der skulle være en vinder, synes jeg, at det er fortjent, at vi får de tre point, siger Jonas Borring.