Bookmaker tror på Randers FC

Spår klubben medaljer i denne sæson

Foto: Bo Amstrup

Randers FC har i denne sæson ikke været meget for at tale om topplacering i Superligaen.

Klubben har ellers bidt sig godt fast i toppen af tabellen foran hold som FC København og Brøndby, men har hele tiden holdt fast i en ambition om at ende i top seks.

Den udmelding mener bookmakerfirmaet NordicBet er al for beskeden. Derfor er oddsene for, at Randers FC vinder medaljer kun styrtdykket i takt med holdets sejre.

Læs også: Spiller: Vi ender i toppen

Før sæsonen var der odds 12 på, at Randers ville stikke af sted med en bronze-, sølv- eller guldmedalje i denne Superliga-sæson. Det odds er nu nede på 1,95.

- Randers har i denne sæson været det mest solide hold i Superligaen. De er ekstremt stabile og står godt på banen, hvilket giver en enorm sikkerhed på holdet, idet man sjældent lukker mål ind, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen i en pressemeddelelse.

Han fortsætter:

- Vinterpausen om en uges tid kommer måske ikke ligefrem på det bedste tidspunkt for Randers, men vi har nu svært ved at se dem præstere meget dårligere i foråret, så lige nu og her ligner det et sæt medaljer til kronjyderne,

Randers FC har kun lukket 11 mål ind i 16 kampe i denne sæson. Lige nu ligger holdet på en andenplads i Superligaen med 30 point.

Du kan her se NordicBets odds for, hvilke hold, der vinder medaljer i Superligaen 2014/15:

FC Midtjylland - 1,01

FC København - 1,07

Randers - 1,95

Brøndby - 2,05

FC Nordsjælland - 5,00

AaB - 5,00

Esbjerg - 12,00

OB - 40,00

Sønderjyske - 125,00

Hobro - 250,00

FC Vestsjælland - 250,00

Kilde: NordicBet