Bjørnene sejrede i basket-derby

Cimbria fik også kneben sejr over Rabbits

Foto: Canal Digital Ligaen

Her til aften gik semifinaleserien i gang i Basketligaen. Østjylland er repræsenteret med hele tre af de fire tophold, og i aften var der østjysk derby, da Bakken Bears tog imod Horsens IC i Aarhus.

Bjørnene fra Aarhus var klart bedst i kampens første halvdel, og da pausefløjtet lød, var cifrene 52-21 i aarhusianernes favør. Men i anden halvleg bed horsensianerne fra sig og derfor måtte Bears kæmpe for sejren.

Det sluttede dog med en komfortabel sejr på 82-53 til Bakken Bears. Kenny Barker blev topscorer for Bakken Bears med 15 point, mens Keane Thomann blev topscorer for Horsens IC med 12 point. Anden akt i semifinaleserien spilles på torsdag i Horsens.

Randers Cimbria var også på besøg hos Svendborg Rabbits, og det blev en hård kamp om sejren. Til sidst kunne gæsterne fra Østjylland dog hive en kneben sejr i land.

Slutcifrene var 92-94 efter en pausestilling på 42-39 i hjemmeholdets favør. Topscorerne i den kamp blev: for Svendborg Rabbits - Antonio Pernigotti med 28 point og for Randers Cimbria - Troy Gottselig med 28 point.

I semifinaleserien spilles der bedst af fem kampe.