Billige billetter skal få flere børn og unge i sadlen

For at tiltrække flere unge ryttere til Fjordløbet betaler Randers Cykelby halvdelen af billetprisen til børn og unge under 16 år.

Flere unge cykelrytter skal give den gas til Fjordløbet, der skydes i gang søndag den 13. august. For at lokke de unge deltagere til løbet, betaler Randers Cykelby derfor halvdelen af startgebyret for de unge under 16 år. 

Der er kommet flere børn og unge i sadlen til Fjordløbet de senere år, og vi håber, der kommer endnu flere i år.

 Birgit Berggrein, Randers Cykelby

- Der er kommet flere børn og unge i sadlen til Fjordløbet de senere år, og vi håber, der kommer endnu flere i år. Fjordløbet er en aktiv måde at være sammen med sin familie på samtidig med, at man får frisk luft og nyder den smukke natur,  siger projektleder for Randers Cykelby Birgit Berggrein. 

Læs også Pyha - det er hårdt!

Sundhedstjek for både unge og ældre

Efter cykelturen står Randers Cykelby klar ved målstregen med legeaktiviteter på to hjul til børnene og erfarne diætister, der tjekker deltagernes sundhedstilstand:

- Vi har gennem flere år allieret os med diætister til Fjordløbet, der måler rytternes bodyage og giver gode råd om sund livsstil. Det er et populært tilbud. Rigtig mange møder op år efter år for at få målt deres sundhedstilstand og for at tjekke, om de er blevet sundere, eller om de skal justere deres dagligdag med mere motion eller en mere varieret kost,  siger Birgit Berggrein. 

Læs også Brølstærk Silkeborg-rytter fra Tour’en til Hadsten

Fjordløbet tilbyder ruter på henholdsvis 15, 30, 50 og 100 kilometer, og i år er det for første gang det Randers-baserede firma Astral Biking, der er sponsor for løbet.

Fakta om Fjordløbet 

Løbet arrangeres af Randers Cykleklub af 1910 og Randers Cykelmotion i samarbejde med Astral Biking, BikeRepair, Randers Amtsavis, Thor og Randers Cykelby.

Løbet køres søndag den 13. august med start og mål ved Dronningborg Hallen, hvor der køres efter denne tidsplan:

100 km, første start kl. 9.00
50 km, første start kl. 9.15
30 km, første start kl. 9.30
15 km, første start kl. 10.15

Du kan læse om tilmelding på fjordloebet-randers.dk.