Bilka kommer til Randers: Erstatter Kvickly i storcentret

Fra sensommeren 2018 er det Bilka i stedet for Kvickly, der er dagligvarebutikken i Randers Storcenter

Bilka afløser Kvickly i Randers og overtager dermed de knap 10.000 kvadratmeter store butikslokaler i Randers Storcenter. Efter en omfattende ombygning forventer Bilka at åbne i august 2018. 

Dansk Supermarked, der driver Bilka, overtager lejemålet i Randers Storcenter 1. januar, og her lukker Kvickly så. I de følgende seks måneder bliver lokalerne renoveret og ombygget for at passe ind i Bilkas koncept.

- Randers har længe været en plet på landkortet for Bilka, og der har efter vores mening manglet en Bilka i Randers længe. Randers er en stor by og er attraktiv for os. Der er et fornuftigt kundegrundlag, som er stort nok til os, siger direktør i Bilka Mark Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND.

At det så netop bliver Randers Storcenter, der får et Bilka-varehus, glæder direktøren.

quote Vi håber på at kunne finde jobs til vores medarbejdere andre steder i Coop-familien. Der er flere muligheder i områder.

Jens Juul Nielsen, Coop

- Det er en ønskeplacering for os. I flere andre byer som Næstved, Kolding og Aalborg er vi også placeret ved et center. Vi overtager lejemålet fra 1. januar, og så bruger vi de følgende seks måneder på at renovere. Målet er, at vi åbner i Randers til Bilkas årlige fødselsdag i august, siger Mark Nielsen.

Passer ikke til Kvicklys nye koncept

Mark Nielsen afslører allerede nu, at den nye Bilka i Randers får en slagter, bager, delikatesse med fisk og sushi samt en tekstil-afdeling.

Skiftet fra Kvickly til Bilka sker, fordi Coops hidtidige lejemål med AP Pension i Randers Storcenter stopper. Det erstattes så af en aftale Dansk Supermarked Group, som rykker ind med den nye kæde.

VIDEO: Bilka i Tilst holder nu åbent døgnet rundt. Vi satte os for at undersøge, hvem der egentlig fylder indkøbsvognen om natten?

Der er tale om en ny lejeaftale, og Dansk Supermarked Group med Bilka overtager hverken medarbejdere, inventar, leverandører eller lignende fra Coop. 155 medarbejdere er i dag ansat i Kvickly.

- Vi håber på at kunne finde jobs til vores medarbejdere andre steder i Coop-familien. Der er flere muligheder i området, og chancerne er altså gode, når der er også er tre måneder, til lejemålet overgår til Dansk Supermarked, siger informationsdirektør i Coop Jens Juul Nielsen til TV2 ØSTJYLLAND.

Kvickly føler ikke længere, at pladsen i Randers Storcenter er den ideele for kæden, og derfor opsiger Coop lejemålet.

- Salget af nonfood flytter i disse år fra varehusene til nettet. Derfor skal vi bruge mindre plads i takt med, at vi koncentrerer os mere og mere om fødevarer. Derfor er varehuset i Randers for stort til Kvicklys nye koncept, siger formatdirektør hos Kvickly Allan Kristoffersen.

20201112-165904-L-1920x1079we

Christian Eriksen udskrevet fra hospitalet: - Tak for de utroligt mange hilsner

20190705-162143-A-1920x1080we

Vanvittig biljagt: Mand flygtede i 43 km - bankede ind i lygtepæl

corona

Smitsom indisk coronavariant fundet: To daginstitutioner ramt

20210420-120940-L-1920x1078we

Kræver flere penge: Selskab overvejer at sælge lovende dansk coronavaccine

skrald i Rådhusparken

play EM-frustrationer gik ud over midtbyen: Flød med skrald og glasskår

20200805-114627-L-1920x1079we

Norge lukker færdigvaccinerede danskere ind uden karantæne

Dagens mest læste