Bekymring om Randers' ry i fremtiden

Både Radikal politiker og næstformand i Cityforeningen er bange for, hvad svinekødsaftale kan gøre for Randers Kommunes omdømme

02:11

1 af 2

Randers Kommunes beslutning om, at alle daginstitutioner i kommunen skal tilbyde svinekød på menuen er for længst nået landet rundt.

Og det er ikke ubetinget en god ting, mener en af de politikere, der var imod forslaget.

Han frygter nu, at de penge, der er blevet brugt på branding af byen, kan være spildt.

- De penge er da for alvor spildt nu. Nu bliver vi kendt for, at vi vil have gris på gaflen, siger Mogens Nyholm, byrådsmedlem i Randers Kommune (RV).

V-top undrer sig over Venstre i Randers’ beslutning

Han bakkes op af Karen Smed, der er næstformand for Randers Cityforening.

- Det er da ikke godt. Vi vil gerne have virksomheder til byen, vi vil gerne have tilflyttere, så selvfølgelig er det da bedst at have et godt ry. Selvfølgelig bryder jeg mig ikke om det, og det gør resten af byen da heller ikke, siger hun.

Vedtaget: Gris på menuen et krav i Randers Kommune

Også Trine Nebel, der er fagmedarbejder med speciale i omdømme på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, kan se problemer for brandingen i Randers.

- Efter den beslutning, byrådet tog i går, er der den risiko for Randers Kommune, at den samtale, man ønsker, ikke kommer til at være den, man har brugt penge på med den brandingstrategi, man ellers har investeret mange millioner i, siger hun.

Få hele historien i indslaget øverst i artiklen.