Begyndte som et fodboldhold: Nu ejer de i fællesskab en bar

16 unge mænd fra Randers udlever enhvers drengedrøm. De åbner snart deres egen bar

03:37

DT 2026. Det er navnet på et ungt fodboldhold i Randers, men snart vil navnet DT også pryde et af de mest centrale lokaler i festgaden Storegade. 16 gode venner er nemlig gået sammen om at købe deres egen bar.

Det hele begyndte for to år siden, da en flok gamle venner startede deres eget fodboldhold, som kom til at hedde DT 2026 – initialerne står for Dream Team.

- Ideen kom, da vi sad i omklædningsrummet og regnede på, hvornår vi kunne være i superligaen, og det er så i 2026. Den mission går dog ikke så godt, griner en af de unge fyre, Nikolaj Birch Jensen.

I stedet tror han og de 15 kammerater mere på barprojektet. Tanken er, at de alle ejer lige meget af baren, og så er alle med til at tage beslutningerne, slæbbet med at få stedet klar og vagterne i baren.

Alle er direktører

- Vi har alle titel af direktør. Og så er vi delt ind i nogle udvalg, men det er altid flertallet, der bestemmer, forklarer en anden af kammeraterne, Mathias Fogh Christensen.

Med ombord har barejerne to af forældrene til at stå for alt papirarbejdet, og så satser de ellers på, at den nye bar bliver en succes. 

Den nye bar skal ligge i de samme lokaler, som tidligere har huset The 80's

 

- Baren har nok større chance for at overleve til 2026, end vi har for at komme i superligaen, lyder det da også fra dem.

Den nye bar kommer til at hedde DT og ligger, hvor den tidligere The 80’s var.     

Øverst på siden kan du se mere til projektet. Herunder kan du tage en tur gennem Storegade i Randers og finde stedet, hvor den nye bar skal ligge (i lokalerne som før hed The 80's).