Balder tog fra Lolland til Randers for at give folk en god dag

Balder Kim Ulv Fürst har gjort det til sin mission at give folk et smil på læben i hverdagen

01:42

I dag er Balder Kim Ulv Fürst taget til Randers.

Egentligt bor han på Lolland, men han har taget den lange tur til Kronjylland med sit skilt, hvorpå der står ’Ha’ en smuk dag’.

- Folk bliver hevet lidt ud af deres trivielle hverdag, når der står sådan et fjols og laver et eller andet, siger han til TV2 ØSTJYLLAND. 

Læs også Aarhus-drenge hitter med ny is: 30.000 bøtter solgt på en uge

Han gør det for at give folk et smil på læben i en travl hverdag, og så gør han det, fordi det giver ham en helt masse rent personligt.

Det er thumbs up, smil og dyt.

Balder Kim Ulv Fürst

- Jeg bliver totalt høj af det. Det giver mig så meget, den reaktion, jeg får fra mennesker, der kører forbi. Det skift fra, at man sidder i sin dagligdag til det smil, der kommer på, det er så smukt, siger han.

Reaktionerne er stort set altid positive, beretter han. 

- Det er thumbs up, smil og dyt. Nogle finder noget mad og giver, ikke fordi jeg er hjemløs eller noget, men det har de bare lyst til. Så kommer de med kage eller kaffe.

På danmarksturné

Grunden til, at Balder er taget til Randers, er, at han er ude på en regulær danmarksturné, hvor han giver krammere og forsøger at sprede godt humør. 

Læs også En stor bjørne-krammer: Siku møder sin onkel for første gang

I går var han i Viborg, i morgen skal han til Aarhus – og i dag er han altså i Randers.

- Der var mange af mine facebookvenner, der spurgte, om jeg ikke snart kom til Jylland, og nu skulle det være, siger han.

Mød Balder i videoen øverst i artiklen.