Avis: Uro i Randers FC - Keller løbet med Borrings kone

Stor uro i Randers FC, efter at anfører Christian Keller tilsyneladende er blevet kærester med Jonas Borrings kone, skriver BT

Foto: Henning Bagger - Scanpix Denmark

Foto: Henning Bagger - Scanpix

1 af 3

Randers FC-profilen Jonas Borring har taget orlov fra klubben af personlige årsager på ubestemt tid - og det er der nu kommet en forklaring på.

BT skriver, at Randers FC-anfører Christian Keller er blevet kærester med Jonas Borrings kone, som Jonas Borring dog er separeret fra, skriver avisen. Det bekræftes til avisen af flere Randers FC-spillere, at det har givet uro i truppen.

- Jeg har ikke lyst til at fortælle yderligere, end at det selvfølgelig har skabt uro. Det eneste, jeg fokuserer på, er vores næste kamp på søndag, siger Johnny Thomsen til BT.

Randers FC's Borring er ude på ubestemt tid

Også Christian Keller selv bekræfter forholdet.

- Jeg ved ikke, om jeg kan forstå, at det har skabt noget uro. Jeg er i Randers FC for at spille fodbold, og det, jeg laver, når jeg ikke er på arbejde, holder jeg for mig selv. Jeg bekymrer mig ikke så meget om, hvad folk tænker om mit privatliv. Det må være mit eget problem, siger han.

Kortfattet Keller: En træls situation

- Truppen er blevet informeret om, hvad der foregår, og så har den en holdning til, om den synes, det er okay, eller hvad den nu synes om mit privatliv, siger Keller til avisen.