Aros og Regnskoven jubler over møgvejret

Der er masser af gæster i de østjyske turistattraktioner – i hvert fald dem, der foregår indendørs

01:41

Påskevejret er langt fra drømmen om sol og skønt forår med påskeliljer, solbriller og måske endda en is.

I stedet er der køligt og klamt, men det giver så bare nogle andre muligheder, som østjyderne ikke er sene til at udnytte. Eksempelvis i Randers Regnskov. 

Læs også Dronningen åbner ny udstilling om Aarhus' historie

- Altså for mig er det rigtig godt vejr i dag. Det kan godt være, det er lidt overskyet og regner, men for mig og Randers Regnskov kunne vi ikke få bedre vejr, siger Kristian Lindeberg Sørensen, der er dyrepasser hos Randers Regnskov.

Dobbelt så højt

De har tusinder af gæster i Regnskoven i disse dage – et tal som dyrepasseren vurderer er nærmest dobbelt så højt, som hvis solen havde skinnet fra en skyfri himmel.

Læs også Nyt oplevelseskort i Aarhus: Adgang til alt på én billet

- Det har helt sikkert noget med vejret at gøre, så kan man komme herind, hvor der er lidt varmt, siger Amina Sørensen, der var gæst i Randers Regnskov i dag. 

Også på Aros i Aarhus var der masser af gæster – og nogle af gæsterne indrømmede da også, at de var der i mangel på bedre vejr. 

Læs også VIDEO: Snup en prøvetur i Djurs Sommerlands nye rutschebane

- Vi skulle faktisk have sejlet kajak i dag, men vejret er ikke så godt, så vi tænkte at lave noget indenfor, siger Bjarke Frederiksen. 

I videoen øverst i artiklen kan du komme med indenfor i østjyske attraktioner, der er blevet ekstra populære på grund af det dårlige påskevejr.