Årets Forening 2014

Purhus Idrætsforening løb med titlen

Det blev Purhus Idrætsforening nord for Randers, der løb med titlen som Årets Forening 2014 under DGI Østjylland.

- Purhus Idrætsforening har gennem det frivillige arbejde i foreningen, og ikke mindst med udbygningen af deres idrætsfacilitet, Træningshuset, skabt et stærkt og lokalt sammenhold i lokalområdet og omkring foreningen, hvor gå-på-mod, vedholdenhed og en positiv tilgang har været nøgleord for alle involverede, siger Lars Mandrup, næstformand i DGI Østjylland, i en pressemeddelelse.

- Det er imponerende, hvordan foreningen har formået at samle de frivillige og lokale erhvervskræfter, så man er nået i land med et millionbyggeri til gavn for borgere hele området.

Frivillige betyder meget

I Purhus Idrætsforening er man stolte over anerkendelsen, der giver et løft til hele foreningen, som på nuværende tidspunkt tæller 110 frivillige og godt 670 aktive medlemmer fordelt ud på badminton, bordtennis, dart, fitness, fodbold, floorball og gymnastik.

- Med kåringen får vi sat pris på vores frivillige, og ikke mindst at det både gavner og betyder meget at have en stor skare af gode frivillige med masser af engagement. Vi har bevist, at vores område kan og vil udvikle sig, selvom vi har hjemme på landet. Man kan sagtens få en ny facilitet, hvis man er villig til at arbejde for det, siger Jens Larsen, formand for Purhus Idrætsforening.

Udover æren følger en check på 10.000 kroner.