Anfører: Stærkt med 4. plads

Randers har seks point op til bronze og seks point ned til en femteplads inden sæsonens sidste to runder

I Randers glæder man sig over, at fjerdepladsen i Alka Superligaen ser så godt som ud til at være sikker efter mandagens 2-0-sejr i Silkeborg.

En fjerdeplads giver nemlig adgang til Europa League i næste sæson, og det er godkendt, siger anfører Christian Keller.

- Holder vi fjerdepladsen, så er vi bagved tre hold, der er økonomisk meget stærkere end Randers. At vi tager pladsen lige efter, det, synes jeg bare, er stærkt, når man ser på de hold, der ligger bag os, siger Christian Keller.

Se: Randers vandt lokalopgør

Han bliver bakket op af Randers' cheftræner, Colin Todd.

- Vi har taget sidste sæsons momentum med ind til denne sæson, og vi har en tro på tingene. Med to kampe tilbage er det stadig i vores egne hænder at kvalificere os til Europa, hvilket er stort.

- På det her tidspunkt med to kampe tilbage, der er vi i en position, hvor vi har noget at spille for. I første omgang fjerdepladsen, men måske kan tredjepladsen også komme i spil, siger Colin Todd.

Se: Randers: Vi styrede kampen

Inden de sidste to kampe i sæsonen har Randers seks point op til Brøndby og en målscore, der er seks mål dårligere end de blågule. Derfor skal Randers vinde hjemmekampen mod netop Brøndby søndag for at klynge sig til håbet om bronzemedaljer.

Hobro på femtepladsen har seks point op til Randers og en målscore, der er hele 15 mål dårligere.