Andenplads til Micki fra Randers

Den Store Bagedyst: ?Det var nederen ??

Finalen i Den Store Bagedyst løb i aften over skærmen, men Randers-knægten Micki Cheng kunne desværre ikke tage trofæet med sig hjem, da han fik en delt andenplads.

Den 24-årige socialpædagog Liv fra Hjørring var lige lidt stærkere end de andre finalister og vandt årets Bagedyst.

- Det er virkelig nederen. Og træls. Det har været meget, meget sjovt, og det har været hårdt at være med i hele processen, og min største prioritet var at komme med i finalen. Men når så man står der, så er jeg også udpræget konkurrencemenneske, og så ville jeg virkelig gerne vinde, siger Micki Cheng til TV2 | ØSTJYLLAND.

Den 26-årige Randers-dreng kan dog alligevel godt se gennem skuffelsen over ikke at vinde trofæet, og glæde sig over den delte andenplads.

- Jeg startede som eneste mand, og jeg satte mig finalen som mål. Og det nåede jeg. Det er jeg stolt over, og det har været hele oplevelsen værd. Det har været en fantastisk oplevelse at være en del af et stort set-up som dette, og jeg har lært ekstremt meget om mig selv. Både hvordan jeg reagerer under pres, men også i forhold til min bagning, siger Micki Cheng og fortsætter:

Nye drømme

- Jeg har hele tiden sagt, at bagning for mig er en hobby. Jeg er til klassisk smag, og det har jeg holdt fast i gennem hele processen, og hvis folk siger, "Holdk.. det smager godt, må jeg få et stykke mere?", så er jeg langt mere tilfreds, end hvis folk kalder mine kager for 'spændende'.

Selv om rampelyset slukker og Den Store Bagedyst nu er bag ham, så har Micki Cheng allerede nye drømme.

- Jeg kunne jo godt tænke mig at lave en kogebog, så jeg kan inspirere andre mennesker. Og så har jeg også fået blod på tanden i forhold til at lave TV.