- Alle i byen er glade

Fodbold-boss glæder sig over kronjysk succes

01:25

Foto: TV2OJ / Fotogruppen Objektiv

1 af 2

Hans-Peter Rasmussen har kun været direktør i Randers FC i godt to måneder.

Alligevel har det ifølge den 54-årige fodboldboss været nemt at falde til i den østjyske superligaklub, der i øjeblikket ligger på andenpladsen i den bedste række.

Netop den sportslige succes har det gjort det let at overtage styrepinden efter sin forgænger, Jacob Nielsen, der tidligere på året skiftede til en tilsvarende stilling hos rivalerne fra AGF.

- Det er fantastisk dejligt. Det er også noget, der giver arbejdsro. Alle folk i byen er glade, når det går godt for byens fodboldhold. Vi er glade for og stolte af, at drengene gør det så godt dernede på banen, siger Hans-Peter Rasmussen til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Udover den sportslige succes har også organisationen i Randers FC været med til at give Hans-Peter Rasmussen en god start i klubben. Ifølge den nye kronjyske fodbold-direktør er strukturen uden for kridtstregerne også på plads i klubben.

Se: Stærkt Randers FC-comeback

Det har gjort de første cirka 70 dage i jobbet lettere.

- Det har været hektisk, men også rigtig, rigtig spændende. Jeg har glædet mig hver eneste dag, jeg har taget på arbejde. Der har været nye ting hver eneste dag at tage fat på. Men jeg må sige, at det er en rigtig, rigtig velfungerende organisation, vi har i Randers FC.

Med vanlig jysk sindighed får den øjeblikkelige sportslige succes ikke kronjyderne til at drømme om medaljer og Champions League. Klubbens målsætning er stadig at slutte i top-6 i Superligaen - akkurat som den har været hele sæsonen.

- Vi er glade for, at vi ligger, hvor vi gør, og vi gør vores bedste hver eneste kamp. Men der er stadig 60 point at spille om (inden lørdagens sejr over Esbjerg, red.). Men det kan jo være, at vi pludselig kommer ind i en dårlig stime. Vi holder begge ben godt plantet i den jyske muld.

TV 2 | ØSTJYLLAND fulgte Hans-Peter Rasmussen forud for lørdagens 3-2-sejr over Esbjerg på hjemmebane. Se et tv-indslag i videoen øverst i artiklen.