Aggressiv spritbilist truede og sparkede politibetjente

En 26-årig bilist fik adskillige sigtelser, da han søndag morgen blev anholdt af politiet i Randers

En 26-årig mand fik adskillige sigtelser af politiet, da blev standset på Oust Møllevej i Randers. Foto: Google Maps

En 26-årig mand blev søndag morgen kl. 7.42 anholdt og sigtet for spritkørsel, trusler mod politiet og flere andre ulovligheder, da han blev standset på Oust Møllevej i Randers.

Han var meget oppe at køre, og da han blev sat ind i politibilen, sparkede han løs.

Jakob Christiansen, Østjyllands Politi

En kvik borger havde ringet til politiet, da han så en bilist foran ham på Nordjyske Motorvej, der kørte hasarderet og flere gange kørte ind i autoværnet.

Borgeren kørte efter bilen på afstand og kunne derfor lede en patrulje hen til en p-plads på Oust Møllevej, hvor bilen holdt ind. 

Læs også Squats og shots giver lavt sygefravær blandt SOSU’er

I bilen sad en særdeles påvirket 26-årig mand bag rattet, og han var mildest talt ikke tilfreds med, at betjentene nu sigtede ham for spritkørsel.

- Han var meget oppe at køre og begyndte straks at råbe skældsord efter betjentene, og da han blev sat ind i politibilen sparkede han løs og begyndte at komme med trusler mod betjentene, siger kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi Jakob Christiansen til TV2 ØSTJYLLAND.

Under visitationen fandt betjentene en kniv på manden, som desuden fortæller, at han ville bruge til at stikke en anden mand ned med. 

Læs også Håndboldspiller viste skjult talent på mark ved Auning

Han blev derfor også sigtet for ulovlig besiddelse af kniv og for dødstrusler mod en person. Han nåede også at få en sigtelse for at køre uden kørekort og for trusler mod politiet. 

Den 26-årige erkendte desuden på politigården, at han havde kørt med alkohol i blodet.