83-årig kvinde narret af ung tricktyv

Ukendt mand blev lukket ind under påskud af, at han ville give kvinden en brochure

Genrefoto Foto: Colourbox

Det lykkedes lørdag for en ukendt tricktyv at stjæle en pung fra en 83-årig kvinde i Assentoft sydøst for Randers.

Ifølge Østjyllands Politi blev den 83-årige lørdag eftermiddag opsøgt af en ung mand, der fortalte, at han ville give hende en brochure.

Den ældre kvinde lukkede manden ind i sin ældrebolig. Da han forlod stedet, opdagede kvinden, at han havde taget hendes pung.

Gerningsmanden har et mellemøstligt udseende og er 18-20 år gammel. Han er 160-170 cm høj og almindelig af bygning. Han har brun hud og kort sort hår.

Udenlandske tricktyve på spil i Randers

Der har den seneste tid været en del andre forsøg på tricktyverier i randersområdet. I torsdags blev to personer opsøgt af ukendte personer, der påstod, at de ville sælge guldsmykker. Det er politiets teori, at det egentlige formål var at stjæle fra deres ofre.

I mandags gik det ud over en frisør på Adelgade i Randers Midtby, mens politiet i slutningen af november også advarede mod mulige tricktyve, som påstod, at de solgte guldsmykker.

Det er uvist, om det er de samme gerningsmænd, der står bag de mange tricktyverier.

- Det kan vi ikke udelukke. Omvendt viser vores efterforskning heller ikke, at det er de samme personer, der står bag, siger vagtchef Per Bennekov fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Har du oplysninger om tricktyverierne, kan du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114.