80-årig forsvandt søndag eftermiddag: Fundet i god behold

Den 80-årige mand blev fundet 90 kilometer fra sin bopæl

Genrefoto. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Østjyllands Politi bad mandag formiddag offentligheden om hjælp til at finde en 80-årig mand, der ikke var set siden søndag eftermiddag.

Nu oplyser Østjyllands Politi, at den 80-årige er fundet i god behold.

Siden efterlysningen modtog politiet flere anmeldelser om, at en mand, der svarede til det udsendte signalement, var set omkring Aars tidligt mandag morgen og ved Aggersundbroen kort før middagstid.

Her lykkedes det Nordjyllands Politi at finde den 80-årige cirka 90 kilometer fra sin bopæl. Trods den lange tur var manden ved godt mod.

Manden forlod søndag eftermiddag sit hjem i Kristrup i Randers for at gå en tur, og han havde hverken telefon eller pung med.

Familien til den 80-årige mand slog alarm, da han ikke vendte hjem.

Den 80-årige bor i Kristrup, og han er ikke set siden søndag eftermiddag, hvor han forlod hjemmet for at gå en tur. Foto: Google Maps

Ude med hundepatruljer

Østjyllands Politi eftersøgte den 80-årige søndag aften og natten til mandag. Mandag morgen blev hundepatruljer igen sendt ud for at forsøge at finde ham.

Her blev der søgt på nogle af de strækninger, hvor han normalt går sine ture i Randers-området. 

Borgerne i Randers-området blev opfordret til at tjekke deres skure og lignende for at se, om den 80-årige mand havde søgt derhen for at hvile.