30-årig mand dræbt af skud foran Randers Regnskov

En 30-årig mand blev sent fredag aften dræbt af skud. Politiet leder efter gerningsmanden

En 30-årig mand fra Randers blev i går kl. 23.29 fundet dræbt på Tørvebryggen ud for Randers Regnskov. Det var en borger, der fandt den livløse mand og ringede 112.

Den 30-årige mand er blevet skudt og død som følge af det, oplyser Østjyllands Politi.

- De nærmere undersøgelser har vist, at der er tale om en 30-årig mand, der er blevet dræbt af skud, siger politiinspektør René Raffo fra Østjyllands Politi.

VIDEO: René Raffo fortæller mere om skuddrabet i Randers fredag aften.

Østjyllands Politi har nu indledt en efterforskning for at klarlægge, hvad der er sket. 

- Vi hører meget gerne fra vidner. Der ligger blandt andet en McDonalds-restaurant lige over for Randers Regnskov, så hvis der er nogen, der har opholdt sig der, har set eller hørt noget, så hører vi meget gerne fra dem, siger René Raffo, der fortæller, at folk ikke har grund til at være bange, når de færdes i Randers.

Ved du noget?

Østjyllands Politi hører meget gerne fra vidner, der har set eller hørt noget omkring gerningstidspunktet.

Har du oplysninger i sagen, bedes du ringe til politiet på tlf. 114.

Af hensyn til den videre efterforskning er det begrænset, hvor mange oplysninger Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt vil dele med offentligheden. Derfor vil politiet blandt andet ikke udtale sig om et muligt motiv, og om der er mistænkte i sagen.

De pårørende til den 30-årige mand er underrettet.

Regnskoven ikke påvirket 

Randers Regnskovs direktør, Henrik Herold, ved ikke, hvad der er sket.

- Jeg ved kun det, som politiet har fortalt mig, at der er blevet fundet en død person foran regnskoven i nat, siger Henrik Herold og siger derudover, at de ikke tidligere har haft problemer med kriminalitet foran parken.

Ifølge direktøren i Randers Regnskov har man desværre ikke videoovervågning på stedet, hvor drabet fandt sted sent fredag aften.
Ifølge direktøren i Randers Regnskov har man desværre ikke videoovervågning på stedet, hvor drabet fandt sted sent fredag aften.

Politiet spurgte Randers Regnskov, om de var i besiddelse af videomateriale fra overvågning, men det var de ikke.

Henrik Herold oplyser, at episoden ikke får betydning for regnskoven. Afspærringen er fjernet, og der vil være åbent i dag som planlagt.