26-årig mand sigtes for vold og brandstiftelse mod ekskæreste

En tidligere voldsdømt ung mand blev i Retten i Randers lørdag fængslet i fire uger sigtet for flere forbrydelser mod sin ekskæreste

Foto: Randers Netavis

Foto: Randers Netavis

Foto: Randers Netavis

Foto: Google Maps

1 af 4

En mand på 26 år sigtes af politiet både for vold mod ekskæresten og for at have sat ild til den samme kvindes bopæl i Gassum nord for Randers. Under branden udbrændte store dele af villaen.

- Dagen før branden har manden efter vores overbevisning slået eks-kæreste på bopælen i Gassum. Han er tidligere dømt for vold, så han er udover brandstiftelse sigtet for vold i gentagelsestilfælde, siger anklager hos Østjyllands Politi, Laura Pedersen, til TV2 ØSTJYLLAND.

Læs også Ung mand sigtet for at sætte ild til villa ved Randers

Da vi ankommer, er hele huset overtændt, og vi må først sikre os, at branden ikke spreder sig til de omkringliggende villaer.

Christian Nøddelund, indsatsleder

Fredag aften skulle den 26-årige have sat ild til kvindens hjem i landsbyen nord for Randers. Han nægter sig dog skyldig i anklagerne. Alligevel blev han ved dagens grundlovsforhør fængslet frem til 5. maj.

- Han forklarede ikke meget under grundlovsforhøret, så nu skal vi have undersøgt de nærmere omstændigheder omkring, hvordan branden er opstået, forklarer Laura Pedersen.

Branden i villaen opstod fredag kort efter kl. 21, og da brandfolk fra Beredskab og Sikkerhed ankom til stedet, havde flammerne allerede rigtig godt fat i det meste af bygningen.

  Foto: Randers Netavis

- Da vi ankommer, er hele huset overtændt, og vi må først sikre os, at branden ikke spreder sig til de omkringliggende villaer. Vi sætter ind med flere slanger og lykkedes faktisk med at få slukket branden, har indsatsleder hos Beredskab og Sikkerhed Christian Nøddelund tidligere sagt til TV2 ØSTJYLLAND.

Ekskæresten og hendes tre-årige datter var heldigvis ikke til stede ved villaen, da branden startede fredag, så ingen personer kom noget til.