20-årig stukket ned med kniv

Politiet rykkede talstærkt ud til voldsomt opgør

Den 20-årige blev stukket ned på Glarbjergvej i det nordlige Randers. Foto: Google Street View

En 20-årig mand kom alvorligt til skade, da han i nat blev overfaldet med en kniv på Glarbjergvej i Randers.

Ifølge politiet var den 20-årige kl. 01.30 kommet op at skændes med en 18-årig mand om en knallert. Under skænderiet trak den 18-årige en kniv, som han derefter stak i brystet på den 20-årige.

- Kniven ramte ham i venstre side, og han punkterede den ene lunge. Derudover fik han også et snitsår i panden. Offeret er nu indlagt på intensiv afdeling på sygehuset i Randers, siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til TV 2 | ØSTJYLLAND.

Anholdt i morges
Der var en større gruppe unge til stede, da knivstikkeriet fandt sted. Kort efter talte politiet med flere vidner, som havde overværet episoden.

- Politiet var bagefter massivt til stede, og betjentene tilkaldte desuden flere efterforskere. Her til morgen lykkedes det os at anholde den 18-årige gerningsmand, fortæller politikommissær Mogens Brøndum.

Den 18-årige formodede knivstikker bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af i dag, fredag. Politiet har endnu ikke i detaljer fundet ud af, hvorfor de to mænd kom op at skændes om den 18-åriges knallert.

Den 20-årige er stadig indlagt på sygehuset, men er uden for livsfare.