18-årig fængslet i to uger efter knivstikkeri i Randers

Den 18-årige mand, der tirsdag stak en 16-årig dreng med en kniv i Randers, varetægtsfængsles i to uger. Han er blandt andet sigtet for røveri og grov vold

Den 18-årige er varetægtsfængslet i to uger. Han er sigtet for røveri, grov vold og for brud på knivloven. Foto: Google Street View / Colourbox

Den 18-årige mand, der i går stak en 16-årig dreng med en kniv i det centrale Randers, er i dag blevet fremstillet i Retten i Randers.

Han er sigtet for røveri, grov vold og for brud på knivloven. Den 18-årige blev varetægtsfængslet i to uger, og han kærede det ikke.

Han nægter sig skyldig.

Læs også Tøjhandel gik galt: Dreng stukket ned med kniv på åben gade

Det var en tøjhandel mellem de to unge mænd, der i går, tirsdag, udviklede sig til et knivstikkeri klokken 13.30.

Efter vores oplysninger, mødtes de to mænd, der er bekendte, på Kirketorvet i Randers. Her skulle den 16-årige sælge sin jakke til en værdi af 3.000 kroner. De bliver uenige om noget under handlen, og det fører til, at den 18-årige stikker den 16-årige i armhulen og i den nedre del af ryggen - omkring ballen.

Jeanette Løv Rasmussen, Østjyllands Politi

- Efter vores oplysninger, mødtes de to mænd, der er bekendte, på Kirketorvet i Randers. Her skulle den 16-årige sælge sin jakke til en værdi af 3.000 kroner. De bliver uenige om noget under handlen, og det fører til, at den 18-årige stikker den 16-årige i armhulen og i den nedre del af ryggen - omkring ballen, siger Jeanette Løv Rasmussen, der er kommunikationsrådgiver hos Østjyllands Politi.

Hun forklarer også, at den 18-årige bliver sigtet for røveri i og med, at han stikker drengen ned og løber afsted med jakken. Den 18-årige er sigtet for at have stukket drengen to gange.

Tirsdag blev gerningsmanden anholdt i området allerede efter et kvarter.

Kirketorvet ligger ved Sct. Mortens Kirke i Randers.  Foto: Google Maps

Politiet forklarer også, at en tredje person - den fælles bekendte - var med under mødet.

Den 16-årige dreng bliver behandlet for sine skader på sygehuset, men han er uden for livsfare, oplyser Østjyllands Politi.

Læs også Voldsom brand ved møbelfabrik: Sådan er den formentlig startet