Video: Ekstatiske Randers-spillere fejrer ny sæson i Superligaen

Randers FC slog Lyngby med 2-1 på hjemmebane og er dermed sikker på en ny sæson i Superligaen

Randers-spillerne jubler, efter at de har kæmpet sig til endnu en sæson i den bedste fodboldrække. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

En rørt Randers FC-træner Rasmus Bertelsen deler kram ud efter sejren over Lyngby. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

Mads Agesen kom ikke selv på banen mod Lyngby. Selv om forsvars-veteranen nu stopper sin karriere, fik følelserne alligevel frit løb. Foto: Bo Amstrup - Ritzau Scanpix

1 af 3

Randers FC skal spille Superligafodbold i næste sæson. Det står klart, efter Randers slog Lyngby med 2-1 mandag eftermiddag.

Lyngby tabte dermed samlet 2-4, og det betyder, at klubben nu skal ud i to playoffkampe mod Vendsyssel FF om at spille i Superligaen i næste sæson. Taberen må en tur i 1. division.

Lyngby havde chancerne til at hente Randers' 2-1 forspring fra opgøret i Lyngby torsdag, men skarpheden manglede. Randers var derimod skarpe på de chancer, holdet fik, og det blev udslagsgivende.

Randers FC offentliggjorde kort efter dagens sejr over Lyngby denne video på klubbens facebookside:

Randers-defensiven havde store problemer i starten af kampen mod et Lyngby-hold, som havde sluppet håndbremsen. Da der var spillet 20 minutter, havde Lyngby haft fire store målchancer, som holdet dog ikke formåede at udnytte.

Mere kontrol over tingene

I stedet for var det Randers, der scorede efter 25 minutter, da Mikkel Kallesøe flugtede Randers foran med 1-0.

Herefter fik Randers mere kontrol over tingene inden pausefløjtet.

I anden halvleg skulle Lyngby ud og jagte mindst to mål, som ville betyde forlænget spilletid, men blot fem minutter inde i halvlegen gjorde Randers det ualmindeligt svært for gæsterne, da Marcus Mølvadgaard scorede til 2-0.

Det betød ikke meget, at Lyngbys Mayron George reducerede til 1-2 med et kvarter tilbage. Lyngby pressede på, men Randers formåede fornemt at holde dem fra store chancer, og dermed endte det med en 2-1-sejr til Randers.

Randers FC – Lyngby 2-1 (1-0)

1-0 Mikkel Kallesøe (26. min.)
2-0 Marcus Mølvadgaard (51. min.)
2-1 Mayron George (65. min.)

Tilskuere: 8.113