Transferbombe i Randers: Udlejer profiler til danske klubber

Randers FC har valgt at udleje både angriberen Mayron George og midtbanespilleren Mikkel Kallesøe til henholdsvis Lyngby og Viborg

To Randers FC-spillere skifter på transfer-deadline dagen til andre klubber på lejeaftaler. Foto: Claus Fisker - Scanpix

Mange fodboldfans med kronjysk Randers FC-blod i årerne rynker nok en smule på øjenbrynene, når de ser dagens to transfer-nyheder i klubben. Randers FC har nemlig valgt at udleje to spillere til danske kolleger, og især den ene er en smule uventet.

Mayron George udlejes til Lyngby Boldklub, og med den begrænsede spilletid angriberen har fået, var det muligvis ventet, men at Mikkel Kallesøe samtidig udlejes til 1. divisionsholdet fra Viborg er lidt en overraskelse.

Læs også Ingen fyringer: Direktør og cheftræner stadig de samme i RFC

Tidligere på sæsonen har Randers FC og direktør Michael Gravgaard nemlig ytret, at netop Mikkel Kallesøe kunne være afløseren for Kasper Fisker, der er solgt til Brøndby IF. Men det skal så også siges, at den unge kant ikke har fundet niveauet, fra før han blev ramt af en hjernerystelse.

- Mikkel har ønsket at spille mere kontinuerligt. Det kan han komme til i Viborg i de næste måneder, hvilket vi har vurderet kan gavne hans udvikling nu og her. Det skulle gerne gøre, at han kommer tilbage efter nytår med fornyet selvtillid og kan få udløst det store potentiale, som han har, siger Randers FC-direktør Michael Gravgaard i en pressemeddelelse.

Vi tror stadig meget på Mikkel, som er kommet op hele vejen igennem vores talent-setup og er spændte på at følge ham i den kommende tid i Viborg.

Michael Gravgaard, direktør

Men udlejningen betyder dog ikke, at Randers FC ikke længere tror på kantspilleren.

- Vi tror stadig meget på Mikkel, som er kommet op hele vejen igennem vores talent-setup og er spændte på at følge ham i den kommende tid i Viborg, siger Michael Gravgaard.

Nogenlunde samme holdning har klubben til angriberen Mayron George.

- Mayron George har ikke fået så meget spilletid i den nye sæson. Han har nogle uomtvistelige kvaliteter, som vi dog ikke har fået set blive udfoldet for alvor i den seneste tid i Randers FC. Derfor er det en rigtig god løsning for alle parter, at han kan komme til Lyngby og få en slags frisk start, lyder det fra Michael Gravgaard.

23-årige Mayron George har spillet 25 kampe og scoret 2 mål for Randers FC, siden han kom til klubben i sommeren 2016, mens 20-årige Mikkel Kallesøe har nettet 4 gange i 53 kampe.