Tobias Grahn færdig i Randers FC

Den svenske midtbanespiller stopper øjeblikkeligt i Randers FC. Han og klubben er blevet enige om at opsige samarbejdet.

Foto: Randers FC

Da Randers FC i januar kunne præsentere Tobias Grahn som nyt kreativt indslag på klubbens Superligahold var forventningerne tårnhøje til svenskeren.

Men midtbanespilleren har skuffet fælt i sine 24 kampe for klubben, og nu er parterne blevet enige om at gå hver til sit.

- Da vi for et lille års tid siden hentede Tobias Grahn var det en glædens dag for os, og aftalen med Tobias gav genlyd over hele landet. Men vi har desværre måttet konstatere, at de store forventninger, som både klubben, Tobias selv og alle i og omkring Randers FC havde til konstellationen Randers FC/Tobias Grahn ikke er blevet indfriet. Derfor er begge parter i samråd blevet enige om at ophæve kontrakten med øjeblikkelig virkning, siger Randers FCs direktør, Jacob Nielsen, i en pressemeddelelse.

Grahn selv erkender, at han ikke har været nogen succes i det kronjyske.

- Jeg føler ikke, at det rent fodboldmæssigt har fungeret for mig i Randers FC. Jeg har ikke levet op til mine egne forventninger, så derfor har jeg bedt klubben om at blive løst fra mine kontraktmæssige forpligtelser. Jeg er derfor meget glad for, at Randers FC har efterkommet mit ønske om at få kontrakten ophævet, siger Tobias Grahn.