Tiltræder øjeblikkeligt: Randers og Hobro enige om Thomasberg-aftale

Randers FC og Hobro IK er blevet enige om en aftale, der sender Thomas Thomasberg til Randers FC med øjeblikkelig virkning

Thomas Thomasberg var fra 2013 til 2016 assistenttræner i Randers FC. Foto: Henning Bagger - Ritzau Scanpix

Thomas Thomasberg blev i maj præsenteret som ny cheftræner i Randers FC. Egentlig var Thomasberg på kontrakt i superligaklubben Hobro IK frem til udgangen af september og kunne derfor først tiltræde sin nye stilling den 1. oktober.

Men i dag, lørdag, meddeler Randers FC, at klubberne er blevet enige om en aftale, der løser Thomas Thomasberg fra kontrakten i Hobro med øjeblikkelig virkning.

Dermed kan han tiltræde som cheftræner i Randers FC med det samme.

Læs også Randers FC henter ny cheftræner i Hobro

Sportslig direktør i Randers FC Søren Pedersen er glad for, at det er lykkedes at nå en aftale med Hobro om Thomas Thomasberg.

- Jeg er glad for, at det er lykkedes. At vi kan starte op med ham allerede mandag, så han er med fra starten, er jo helt optimalt. Det er jeg glad for, siger Søren Pedersen til TV2 ØSTJYLLAND.

Randers FC var i voldsomme problemer i den forgangne sæson. Men takket være en flot afslutning lykkedes det kronjyderne at undgå en ellers truende nedrykning. Foto: Annelene Petersen - Ritzau Scanpix

Havde givet uro

Randers FC meldte i slutningen af maj ud, at Thomas Thomasberg skulle være ny cheftræner i Randers FC og dermed overtage posten fra Rasmus Bertelsen, der har haft posten midlertidigt.

Jeg er glad for, at det er lykkedes. At vi kan starte op med ham allerede mandag, så han er med fra starten, er jo helt optimalt.

Søren Pedersen, sportslig direktør, Randers FC

Hvis ikke klubberne havde nået en aftale om træneren, så kunne Thomas Thomasberg først være tiltrådt i Randers den 1. oktober, og det havde givet uro, mener Søren Pedersen.

- Når man har taget en beslutning, så vil man gerne have det på plads så hurtigt som muligt. Vi kunne godt have løst det med Rasmus, men det her er selvfølgelig optimalt.

Læs også Skipperligaen: TV2 ØSTJYLLANDs helt nye fodboldformat!

Rasmus Bertelsen fortsætter som assistenttræner under Thomasberg.

Tidligere assistenttræner i Randers

Thomas Thomasberg har en fortid i blandt andet FC Midtjylland og FC Fredericia og har tidligere været tilknyttet Randers FC fra 2013 til 2016, hvor han var assistenttræner.

Også han er glad for, at han kan tiltræde i Randers FC nu og ikke skal vente til den nye superligasæson er i gang.

- Jeg er glad for, at klubberne er blevet enige om en løsning, så jeg nu kan komme i gang med mit nye arbejde. Jeg har været ekstremt glad for at være i Hobro IK både som træner og som menneske, og jeg vil gerne sige tak til spillere, stab og alle andre i og omkring klubben for en rigtig god tid. Nu ser jeg frem til at komme i gang i Randers FC, siger Thomas Thomasberg i en pressemeddelelse.

Thomas Thomasberg

Alder: 43 år

Tidligere aktiv spiller i: AaB og FC Midtjylland

Tidligere cheftræner i: FC Midtjylland, FC Hjørring, FC Fredericia og Hobro IK

1st Team Coach i Randers FC i 3,5 år (2013-2016)

Kilde: Randers FC