Stig Tøfting: Tilbage til stenalderen

Den tid­ligere assistenttræner i Randers FC er ikke begejstret for klubbens valg af Ove Christensen som ny cheftræner.

Randers FC afslørede onsdag eftermiddag, at det bliver den erfarne træner Ove Christensen, der overtager cheftrænersædet i den kriseramte klub efter fyringen af John "Faxe" Jensen.

Stig Tøfting, der indtil sommerpausen var assistenttræner hos kronjyderne, er ikke begejstret for valget af Ove Christensen.

- Ove er en udpræget defensiv træner. Men har for ry at få lagt en god taktik, og jeg husker mange kampe, hvor han for eksempel har fået point ude mod FCK. Men jeg ved ikke om det er den rigtige profil at hente til Randers. Jeg synes måske, det er lidt tilbage til stenalderen, hvis man må være lidt grov at sige det, siger Stig Tøfting til tv2.dk.

Målsætningen i ellers ambitiøse Randers FC hedder nu en 10. plads, der lige akkurat er nok til at redde sig fra en nedrykning. Om den mission lykkes for den tidligere arbejdsgiver, har Stig Tøfting svært ved at spå om.

- Det er svært at svare på. Det må tiden vise. Jeg havde nok ikke regnet med, at det blev Ove Christensen, men det kan godt være, at han er en god brandslukker, lyder det videre fra "Plæneklip­peren", der i dag arbejder som fodbold­ekspert på tv-kanalen Canal 9.